Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zhodnocení červnového tréninku a výsledky KPO

4. 7. 2010

Zhodnocení červnového tréninku a výsledky květnového KPO

 

 

Zhodnocení

 

Červen už konečně přinesl vyšší teploty, které mi vyhovují a po proflákaném květnu jsem se mohl naplno pustit do tréninku. Čekaly mne dva závody. Nějaký speciální trénink jsem jim nevěnoval, protože se jednalo o MTB- Odolenou vodu, kterou neznám a o AvionCup, který měl pro letošek opět novou trasu.

 Na úvod tohoto měsíce jsem hodil tlamu a ztratil jsem drahocenný týden tréninku. Tuto díru jsem se snažil všemožně dohnat. Celkem se mi to povedlo a mohl jsem naplno plnit kombinační trénink doplněný kopci. Kopce jsem se snažil natrénovat přes květen, ale díky tradiční jarní lemře se mi to moc nepodařilo a tak jsem byl odkázán na červen.

 Z obou závodů jsem byl výsledkově zklamán. Avšak pocit z výkonu z AvionCupu byl zcela opačný. Výsledek byl ovlivněn hlavně špatným postavením na startu a nedostatečná důraznost v boji o pozici v pelotonu po rozjezdu, takže jen moje chyba.

 Co se týká plánů na červenec, tak chci najet něco přes tisíc kilometrů a zaměřit se na VC Úvaly a XC Řež. Zbylá příprava, respektive doladění formy a trénink na další závody v období od září do konce října bude závislá na srpnu.

 

 

Řeč čísel

 

Bajk: 807Km

AV v bajkové části: 152

Natrénováno v bajkové části: 35:46:09

Naběháno: 0Km

Natrénováno: 35:46:09 ve 20 trénincích -> Ø 01:41:22

Spáleno: 21610Kcal

Celkově najeto: 2892Km

Celkově naběháno: 99Km

Celkově schodů: 1848Sch

 

 

 

KPO - Květen

 

Můj plán z předešlého měsíce udržet se v první stovce nevyšel. A to ani v jedné tabulce! Je to úděl za to, že květen není měsíc, kde vyvíjím nějakou extrémní výkony. Nepřesáhnutí 500km za měsíc a nedosažení 3000km mě stálo drahocenné příčky. Snad to v příštím období doženu.

 

Kilometry za rok 2010: 107. místo (2076Km) - více ZDE

Kilometry za měsíc květen: 121. místo (437Km) - více ZDE

BlueBoard.cz

 

 

 

©Pájan

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Letošní statistiky

(Schumi (nier), 6. 7. 2010 20:26)

Koukám, že máš za letošek najeto skoro jako já. Taky jsem před pár dny házel na svůj blog (schumiho.spaces.live.com) letošní statistiky najetých km, tak kdyžtak na to mrkni ... :-)