Jdi na obsah Jdi na menu
 


Test testů a lá Yaban se osvědčil

4. 7. 2010

Test testů a lá Yaban se osvědčil

 

Ano, je to opravdu tak! Sice jsem svůj slib nesplnil (napsat report po 1000km), za což se náležitě omlouvám, ale štěstí je, že jsem si vůbec vzpomněl (:-)).

 O začátku testu si můžete pár řádků přečíst  ZDE.

 

Řetěz byl používán na klikách XC a kazedě HG-53 za všech podmínek. Čištění jsem moc neřešil, protože ctím pravidlo, že řetěz je "jen" spotřebák a tak jsem jen vždy potřebně domázl. Řetěz jsem vozil přes celou zimu a prakticky i jaro, respektive od 12.12.09 do půlky května - přibližně. Za sebou měl tedy něco kolem 2000km.

 Po celou dobu testování řadil neomylně. Náběh byl perfektní a okamžitý. Řetěz zažil extrémní mokro, sucho, sníh, led, prach a vše co si jen můžete představit.

 Teploty během testování se pohybovali od -20°C do +30°C a řetěz obstál.  Za lidovou cenu 200,- je to opravdu vikající řetěz.

 Skvěle se prosadila i přiložená rychlospojka, která sice zprvu střílela, ale po asi 30Km si sedla a šla pěkně spojit i rozpojit. Pro jistotu bych však volil Zlatou rychlospojku od Sramu.

 V čem Vás asi nepotěším je to, že nemám údaj o délce řetězu. Bohužel jsem neměl k dispozici šupléru, abych tento údaj změřil. Nyní mám na kole nový řetez a spokojený jsem naprosto stejně.

 

Pro další informace napište do vzkazů, pokusím se odpovědět ;-)

 

©Pajan

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář