Jdi na obsah Jdi na menu
 


SPECTRUM

28. 11. 2009

SPECTRUM

 

Obrazek

Filmové video, které shrnuje několi MTB stylů od FreeStyle, přes DH až po BackCountry byl dlouho-očekávaným kouskem mezim všemi fandy Cyklistiky a to nejen oboru MTB. O tomto filmu ze soukromé produkce se vedly dlouhé diskuze a nakonec, podle mého, splil očekávání. Na pražskou premiéru, která se konala 26.11.09 v klubu P.M. u Palackého nám. přišlo na 500 nadšenců shlédnout Spectrum.Obrazek

 "Filmový večer" byl doplněn koncerty dvou skupin a to Goodfellas, která tu skvělou akci zahájila, následně Pipes and Pimps, která přihlížející nalákala do "sudu" a rozproudila jim krev (pro mě naprosto neposlouchatelné pozn. Autora).

Pánové z mála udělali hodně, za 10000Kč udělali opravdu film na úrovni se skvělými efekty. Byli zde použity záběry vysokorychlostní kamerou, které filmu dodávaly šťávu.

Film sklidil nevídaný ohlas a navýšil očekávání autorů snímku. Pánové Vrbický a Romanov přislíbili další kousek za 3 roky, tak se máme opět na co těšit.

Mě osobně si filmek velice líbil a překročil moje očekávání, vřele doporučuji shlédnutí všem, co ještě neviděli nebo těm, co si myslí, že je to zbytečná ptákovina.

Další článek na dolekop.com


©Pájan

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář