Jdi na obsah Jdi na menu
 


Novinky

7. 8. 2010

Novinky

 

Určitě jste si všimli, že se na těchto stránkách cosi změnilo. Kromě nového designu zde přibylo i pár nových vychytávek.

 Dlouho slibované logo bylo dotáhnuté do konečné podoby. Fotka byla pořízena v roce 2009, kdy jsem s prokletými plášti Continental Mountain 2,0 defektil hned po startu jednoho z nejdůležitějších závodů sezony, Velké ceny města Úval. Vždy jsem vozil těžké pláště, jelikož zastávám názor, že lehké a drahé (:-)) patří na NoTubes díky časté defektovsti. Jednou jsem udělal výjimku a jak to dopadlo!

 V pravém sloupci se objevil kontakt (e-mail, ICQ), kalendář s aktuálním svátkem, přesný internetová čas.

 Dále také MailList, který slouží pro zasílání novinek z webu. Do okna vložíte svůj e-mail, na který Vám za krátkou dobu přijde informační a aktualizační e-mail. Při vložení jakéhokoli článku budete upozorněni. Pokud nebudete se službou spokojeni, můžete službu jednoduše zrušit opětovným vložením e-mailu (adresy) do okna MailListu.

 Dále v pravém sloupci a také ve spodní liště najdete RSS odběr, který opět můžete využít k odběru novinek.

 Ve spodní liště dále najdete odkaz „nahoru“, který posune stránku do záhlaví, bez aktualizace stránky.

 Tabulka s tréninkovými porcemi v sekci Trénink je díky nefunkčnímu editoru v takto nevzhledné podobě. Pilně na tomto problému pracuji.

 Na hlavní stránce dále přibyly „aktuality“, které Vás budou informovat a aktuálním stavu webu, mého tréninku a podobně, ostatně jak jste byli zvyklí z předchozí verze webu z nepřehledného řádku pod logem.

 Odkazy na fotky a podobně jsou nyní v šedé barvě (namísto modré).

 Dále s hlavního menu byla odstraněna položka „Pajanovo Rajče“, která byla víceméně nevyužita.

 Upraven byl dále i můj odobní profil, který byl doplněn o nové informace i fotku a ikonky.

 Dle situace bude dopněna sekce "Můj bike".

 Pokud máte jakýkoliv námět napište do komentářů pod článkem. Veškerá kritika je vítána ;-)

 Nyní pracuji na pokračování článku Skvělý týden s klidnějším kolegou 2 a 3, report z výstavy SportFoto, Zhodnocení červencového tréninku a výsledky KPO a tak dále. Články budou postupně zveřejňovány průběžně v nejbližší době.

© Pajan

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář