Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jezdíš, jezdí, jezdíme - NEJEZDÍM

18. 12. 2009

Jezdíš, jezdí, jezdíme - NEJEZDÍM

 

 Já se tedy už rovnou přiznávám, že jsem od tréninku mírně upustil... Mno mírně, dobrá, více! Na prosinec jsem měl v plánu trošku kombinovat objemy s tempem, ale krapet se mi to dostalo z rukou. Nicméně, cíle náplánované původně na prosinec posouvám na leden. Sezona začne podle mě velmi brzy a podle toho, co mám letos v plánu bych to neměl flákat ani teď natož v lednu.

 Asi se ptáte, proč já, takový magor nejezdím!? Odpověď je prostá, je zima a tělo chtě nechtě chce odpočinek... Tří týdenní odpočinek během listopadu zřejmě nestačil a tak to doháním těď.Obrazek

 Dalším důvodem byla také chřipka. Přepadla mě v úterý večer a s rychlým nástupem léku, jsem jí včera doležel. Při dnešní návštěvě okolního prostředí při -11°C mě chuť na pilování techniky na sněhu omrzela. Nicméně se jdu zítra podívat na již zmíněný cyklokros. V neděli mám v plánu na chvilinku vyjet, pod podmínkou, že teploty vylezou nad -7°C.

 Začínám také tvořit pomalu tréninkový plán na jarní období, spolu s jídelníčkem. Uvidíme jaký to bude mít přínos. Během ledna bych chtěl začít konečně trénovat a nabírat pomalu nějakou formu. Sezóna a s ní spojené závody se blíží. BAJKU ZDAR

 

©Pájan

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jezdím..

(Stýv, 29. 12. 2009 22:20)

V zimním období také jezdím, tento rok jsem poprvé okusil také sníh a byl jsem velmi spokojen..mnohé fígle se dají naučit na zmrzlém povrchu.Také mnohé pády se naskytnou, ale jak já říkám "Je to do měkkýho".